Food trend 2019: “All you need’ duurzaam food concept.
Oma wist het al: overdaad schaadt. En inmiddels raken we er – gelukkig – allemaal van overtuigd dat ‘all you can eat’ niet zo’n goed idee is. Te veel verspilling, te veel calorieën, te slecht voor mens, dier en milieu. Maar we willen wel genieten van goed eten. Daarom, ons duurzaam ‘all you need’ food concept.
In goed overleg stellen we een maatwerk concept voor dat 100% aansluit bij jouw gasten en de gelegenheid. We maken gebruik van goede ingrediënten en mooi smaken. En zo doordacht geserveerd dat iedereen precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. Niet meer, niet minder, maar all you need.
Hoe werkt het?
Ons vertrekpunt is ‘mensen laten genieten van goede smaak’. Maar wel op een manier die duurzaam is. Qua herkomst en kwaliteit ingrediënten, CO2 footprint, zero waste, recycling, upcycling en circulair koken . Vervolgens luisteren we aandachtig naar uw wensen. En stellen we vragen die er toe doen. Met deze informatie kunt u een voorstel van ons verwachten dat naadloos aansluit bij de bijeenkomst die u organiseert. Met heerlijke gerechten, vers, gevarieerd en uiteraard voldoende in hoeveelheid.
Aanvullende communiceren wij met uw gasten over het all you need concept, zodat zij uw en onze gedachte begrijpt. Daarom zijn wij bij het serveren van dit concept altijd persoonlijk aanwezig.
Onderstaande voorbeelden ter inspiratie, all you need is altijd maatwerk in prijs, samenstelling en service niveau. Elk concept wordt ter plekke begeleid door een gastvrije professional. Laat je inspireren via 0341-260800
All you need breakfast. Prijsindicatie v.a. € 15,- p.p.
Een vers gebakken stokbroodje met kaas, roomboter croissant met aardbeien jam, bakje meloensalade, gekookt eitje, Veluws water en vers geperste jus d’orange.
Desgewenst verzorgen wij ook fair trade koffie en biologische thee.
All you need lunch. Prijsindicatie v.a. € 17,50 p.p.
Clubsandwich met gegrilde scharrelkip, avocado, ijsbergsla, rode ui en tomaat. Krieltjessalade met scharrelei, bakje fruitsalade, warm biologisch rundergehaktballetje met huisgemaakte satésaus, bronwater en biologische melk.
All you need diner. Prijsindicatie v.a. € 27,50 p.p.
Als voorgerecht een proeverijbord van streekproducten zoals IJsselvallei carpaccio, Veluwse maiseend en Boeren kaassalade geserveerd met zoute boter. Het hoofdgerecht in buffetvorm bestaat bijvoorbeeld uit slow roasted duurzaam vlees (zoals entrecote) of vis (zoals MSC zalmzijde) met bijpassende garnituren en saus. Een feestelijk dessert tot slot in seizoenstijl, bijvoorbeeld Flevo apple crumble met vanille room en vanille ijs.
Klik op onderstaande link voor meer informatie over onze duurzame catering aanpak.