Een koud buffet van Delicio is altijd vers, met de hand gesneden, gemaakt van topkwaliteit ingrediënten.
Deze korte introductie lijkt voor de hand te liggen, maar behoeft toch wat toelichting. Het maken van een heerlijk koud buffet is namelijk een ambacht uit de klassieke restaurant keuken. Wij vinden dat je dit het beste kunt over laten aan een gepassioneerde kok, niet aan de slager, groenteboer of bakker. In deze wereld van fast food komen de salades helaas vaak uit een fabriek. Op zich begrijpelijk, want het maken van salades kost veel tijd. En, tijd is tegenwoordig geld. Dus wordt er vaak gekozen voor de u wel bekende consistentie en inhoud.
Bij Delicio is een koud buffet nog een echt ambacht. Top ingrediënten, allen met de hand gesneden en verwerkt. Het vlees is biologisch, de vis met MSC keurmerk. Waar mogelijk laten we onnodige kunstmatige e-nummers weg. Dus geen conserveringsmiddelen en onnatuurlijke kleur/smaak stoffen. Daarmee zijn onze salades niet lang houdbaar, wat wij een plus punt vinden. Ook zijn we terughoudend met teveel mayonaise en zout, suiker voegen we al helemaal niet toe. Waar we niet zuinig mee zijn is de hoeveelheid, zo’n 300 gram salade per persoon.
Alle salades worden speciaal vers op maat voor u gemaakt. Wij werken niet uit voorraad. Heeft u dus wensen, we horen het graag. Bel met 0341-260800 of mail naar info@delicio.nl
Brochure
Koud Buffet
Een koud buffet van Delicio wordt zowel in een klassieke als moderne variant gemaakt. Maar altijd vers. We laten ons inspireren door zowel de Hollandse keuken als Internationale trends. En bewaken de traditie van bewezen succes recepten, onder andere van grootheid Auguste Escoffier. Voor zalmsalades gebruiken we verse zalmfilet, die we zelf pocheren. Voor rundvlees salades maken we ons eigen draadjesvlees. In een koud buffet zie en proef je de verschillende ingrediënten. We maken er geen fijngemalen massa van aangemaakt met mayonaise, zoals de meeste salades ‘uit een emmertje’. We maken salades zoals je dat van een gepassioneerde keukenprofessional mag verwachten. Met aandacht voor kleur, smaak en structuur. En uiteraard op aantrekkelijke wijze gepresenteerd. Een koud buffet kan dienen als onderdeel van een buffet of barbecue. Maar ook als zelfstandig gerecht voor brunch, lunch of diner.
Meer weten? Neem contact met ons op.