Boerenhart & Delicio catering, een (h)eerlijke samenwerking.
Coöperatie Boerenhart is een organisatie die ontstaan is door een unieke samenwerking tussen een aantal partijen in de Gelderse Vallei, Flevoland en de Veluwe. Lokale producenten, Gebiedscoöperatie O-gen, Rabobank Woudenberg-Lunteren, Gemeente Ede, Van der Wee Grootverbruik hebben de krachten gebundeld en uiteindelijk is deze nieuwe coöperatie in april 2014 opgericht. Wij vinden het belangrijk dat lokale boeren in de spotlights staan. Wij zorgen samen met Boerenhart en de boeren dat lokale producten op een gemakkelijke manier beschikbaar worden gesteld voor ons bedrijf en daarmee voor onze relaties in onze regio. Het kenmerk van een coöperatie is dat de inkomsten worden gedeeld en er op eerlijke wijze gehandeld wordt. Dat past ons.
Delicio verzorgt sinds 1997 catering op locatie. We doen dit altijd al door te werken met lokale (seizoens) producten. En in toenemende mate met producten uit onze eigen smaak regio. Wij zorgen daarmee voor een unieke belevenis tijdens uw evenement. En u laat aan uw gasten zien dat u betrokken bent bij lokale, duurzame streekproducten. Wij zorgen voor de communicatiemiddelen rond de catering zodat uw gasten precies weten welke producten er gebruikt zijn.
O ja, als je weet wat je eet, proef je meer. En met Boerenhart ingrediënten maken we onmeunig heerlijke gerechten. Van ontbijt, via de brunch, naar de lunch, maar ook de afternoon tea, de high tea, een receptie, diner, buffet, walking dinner of late-night-snack. Hieronder treft u een paar van onze mogelijkheden aan. Maar een goed gesprek is vaak het begin van een smakelijke relatie. Dus bel met Michiel Waterman op 0341-260800 voor een Boerenhart beleving op maat.
VGS (veul gestelde vraogen): De Boerenhart prijzen liggen hoger dan uw andere suggesties, klopt dat? Antwoord: Ja. Eerlijk zaken doen met ambachtelijke lokale producten van regionale boeren werkt enigszins kostprijs verhogend ten opzichte van groothandelsprijzen. Wij vinden dat het in alle opzichten waard. En zoeken relaties die ook diezelfde afweging maken. VGS: Is er een minimum aantal personen? Antwoord: Ja & nee. Onderstaande prijzen zijn op basis van minimaal 20 personen. Maar komt u nu met minder mensen of veel meer, dan gaan we ouderwets handjeklap met u doen om tot de juiste prijs te komen.
Streeklunch: € 19,50 p.p.
Stoere planken met minstens zo stoere Veluwse broden. Snijd een royale plak af en beleg die met boerenkaas, vleeswaren, echte roomboter, jam en huisgemaakte broodsalades. Daarbij ook fruit uit het seizoen, rauwkost salade uit het seizoen en stevige yoghurt met honing en vers gebrande noten. We serveren er een heerlijk warm scharrelei gerecht bij (bijv. omelet, soufflé, scrambled e.d.) en een goed gevuld kop soep. Incl. verse melk en karnemelk. Optioneel extra: vruchtensappen van onbespoten hoogstam fruit à € 5,95 per liter.
Receptie arrangement: € 12,50 p.p. (4 koude hapjes, 3 warme hapjes)
Op Hollandse eikenplanken of duurzame disposables geserveerd; een verleidelijke variatie van receptie/borrelhapjes om je vingers bij af te likken. Het assortiment passen we aan bij het seizoen maar bijvoorbeeld: belegen boerenkaas met mosterdcrunch, krokant kuipje met paté en vossenbessen compote, dun gesneden kalfsgebraad, biologische eitjes gevuld met tuinkruiden en met sjalotjes, broodrolletjes gevuld met kaas- en gembermousse, gegrilde kaas-ui broodjes, gehaktbrood met noten en zuidvruchten. Warme hapjes: worstenbroodjes bite size & mini kalfsfrikandel.
Boerenhart koud- en warm buffet: € 29,50 p.p.
– Vleeswarenplank met vier soorten specialiteiten.
– Drie soorten makreel: gerookte makreel, gestoomde makreel en broodwrap met makreel-peper mousse.
– Smeuïge aardappelsalade met rode ui, tuinkruiden en zure room.
– Kaasplankje met vier soorten kaas, vers gebrande noten en fruit garnituur.
– Gemengde groene salade met roomdressing.
– Chutney, zoute boerenboter, twee soorten sausjes.
***
– Veluwse pannegies: langzaam gestoofd runderdraadjesvlees in een pittige jus.
– Ovenschotel van gebraden gehakt met paddenstoelen onder een laagje gegratineerde puree.
– Kiprollade met Veluwse kruudjus.
– Gestoomde verse groenten uit ’t seizoen.
– Gebakken aardappelpartjes met schil, met roomboter, grof zout en vers geplukte rozemarijn.
Optioneel: Veluwse roompudding met boerenjongens (€ 4,50 p.p.) of flensjes met ijs, kersensaus en slagroom. (€ 5,95)
Ook mogelijk: borden, bestek, glaswerk, tafels, stoelen, partytenten, foodtruck, bediening, live cooking, bier, fris, wijn etc. Maar ook, inspirerende locaties zoals een Boerenhofstede, Boomgaard, Kapschuur of eten in de stal. Kortom alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Meer weten? Bel met stadsboer Michiel Waterman op 0341-260800 of vul het contactformulier op.