Buiten Koken Specialist sinds 1997.
Kookstudio Delicio is al sinds 1997 dé specialist als het gaat om buiten koken. In de natuur of op landelijke locaties verzorgen we buiten koken kookworkshops en catering activiteiten. Met hout gestookt open vuur. Zoals Dutch ovens, rookkasten, smokers en houtskool barbecues. Ook nieuwe trends als kamado barbecues (Big Green egg) en Ofyr grills behoren tot ons repertoire. En het is mogelijk om een heel varken, kalf of zelfs rund aan het spit outdoor te bereiden. Buiten Koken workshops met Delicio zijn mogelijk v.a. 15 tot 250 personen. Voor catering activiteiten geldt geen maximum.
Mogelijk door heel Nederland.
Buiten Koken is mogelijk door heel Nederland. We kennen in onze achtertuin de Veluwe de mooiste plekjes. In het bos, op landgoederen of langs het Veluwemeer. Maar ook in de omgeving Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Groningen en Leeuwarden gaan we samen met jou koken op inspirerende plekken.
In overleg met onze opdrachtgevers maken we een programma op maat. Centraal in dat programma staat jouw gezelschap en ons lekkere eten. Je kunt een kookworkshop boeken of een catering beleving. Ook kunnen we onze culinaire arrangementen combineren met diverse activiteiten. Zoals wandelen, fietsen of op pad de e-scooter. Maar ook inkopen bij de boer, eetbare producten uit het bos verzamelen, wild spotting of een complete Veluwe Experience. (wild speurtocht, slacht, fileren, bereiden, eten) Omdat buiten koken altijd draait rondom ‘slow cooking’ op inspirerende locaties leent buiten koken met Delicio zich ook voor combinaties met mindfulness, stilte sessies, wandelcoaching en teambuilding.
Goed om te weten: Delicio werkt HACCP conform en is gecertificeerd volgens het Keurmerk Voedselveiligheid. Ook werken we volgens een duurzaamheid principe.
Arrangementen en prijzen.
Buiten koken kookworkshop.
Bij een kookworkshop is alles inbegrepen. Locatie, alles voor de workshop (materialen & ingrediënten), recepten hand outs, dranken, begeleiding, btw. Afhankelijk van de groepsgrootte, locatie, programma duur, seizoen en jouw wensen maken we een arrangement op maat. Dit arrangement bestaat uit een basistarief voor locatie en organisatie, aangevuld met een tarief per persoon voor de workshop, ingrediënten en dranken. Outdoor Koken all-in (basistarief + tarief per persoon) is mogelijk v.a. € 75,- per persoon. Heb je zelf een locatie? Dan wordt het voordeliger.
Buiten koken catering.
Ook bij een catering beleving is alles inbegrepen. En ook hier geldt, heb je zelf een mooie locatie, dan scheelt dat weer in de kosten. Weer op basis van groepsgrootte, locatie, programma duur, seizoen en jouw wensen maken we een arrangement op maat. Een in de buitenlucht catering all-in tarief is mogelijk v.a. € 50,- p.p.
Meer weten?
Neem contact op via info@delicio.nl – 0341260800 of via ons contactformulier