Kookstudio Delicio in het kort; Onze culinaire wortels liggen in de Toscane, maar ons kookrepertoire is zeer breed. Wij inspireren je graag. Met de seizoenen en lokale ingrediënten. Maar ook met internationale trends en smaaksensaties waar we zelf het WOW effect van hebben beleefd. Veluws slow food, de Toscaanse keuken, Lounge bites, Asian fusion, Tapas, Californian Cuisine, de Parijse bistro & Black Box Improvisatie koken: slechts een kleine greep uit de culinaire smaak waaier in onze kookstudio. Klik hier voor ons actuele workshop aanbod voor groepen.
Kookstudio Trendsetter
Delicio is sinds 1997 één van de toonaangevende kookstudio’s van Nederland. Wij hebben een geheel eigen stijl maar gaan ook elk jaar weer met onze tijd mee. Kijk hier voor recencies van enthousiaste bezoekers na hun bezoek aan kookstudio Delicio.
Kookstudio Delicio is gevestigd in Nunspeet en ligt centraal in Nederland. Zoek je daarom een kookstudio in de omgeving van bijvoorbeeld Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Veluwe, Randmeren, Flevoland, Nijkerk, Harderwijk, Epe, Dronten, Zeewolde, Ermelo of Putten? Dan is Delicio een goede keuze. File vrij te bereiken, gratis parkeren.
Ontdek smaak
Wat kun je verwachten bij Kookstudio Delicio? Het is onze passie om samen met onze bezoekers nieuwe smaken en onvermoede talenten te ontdekken. We weten uit ervaring dat als je samen het avontuur opzoekt in de keuken je veel meer leert en beleeft dan wanneer je keurig binnen de lijntjes van een recept blijft. Door te experimenteren, proeven, delen en communiceren – net zoals dat in een professioneel keukenteam gaat – leer je wat er allemaal mogelijk is. En door samen met ons dit avontuur aan te gaan ontdek je ook onvermoede talenten. Bij jezelf, maar ook bij mede-koks, collega’s en vrienden. We zeggen dan ook wel, koken bij Kookstudio Delicio is grensverleggend lekker.
Wat zeggen onze bezoekers?
Een kleine greep uit de reacties die we krijgen van onze kookstudio gasten:
– “Ik heb na jaren nu eindelijk door hoe je een goede biefstuk moet bakken. Kwestie van temperatuur beheersing. Het team van Delicio heeft mij het vertrouwen gegeven om echt met vuur te spelen“.
– “De workshop Amuse Tour was leuk en leerzaam. De hapjes die ik heb geleerd te maken zijn nu een vast onderdeel van mijn feestjes thuis“.
– “Chefkok Michiel was precies wat ons team nodig had: hij durfde met de juiste woorden en intentie de vinger op de zere plek te leggen. Doordat we als team in kookstudio Delicio zijn geweest waren daarna zaken bespreekbaar die daarvoor gevoelig lagen“.
– “We zijn voor de derde keer bij de kookstudio in Nunspeet geweest. Samen koken is wat ons betreft het leukste bedrijfsuitje dat je kunt doen“.