Lekker uit eten, in het comfort van je eigen eetkamer. Dat is echt het ultieme genieten. We hebben hiervoor twee traiteur diner mogelijkheden:
> Traiteur diner @home
> Chefkok @home
In de afgelopen jaren hebben we veel van onze relaties blij kunnen maken met ons traiteur diner. Een restaurant diner geserveerd aan je eigen eettafel. We kunnen ons voorstellen dat u dit ook voor speciale persoonlijke momenten een goed idee vindt. Vanwege de kwaliteit, het maatwerk, de sfeer van uw eigen omgeving maar ook de veiligheid die dit biedt voor de kwetsbaren onder ons. Dus gaan we door.
Onderstaand traiteur 3-gangen diner kunt u uiterlijk 7 dagen voor datum bestellen. Of kies uiterlijk drie dagen van te voren ons verrassingsmenu. (onderaan de pagina) Traiteur gaat veel verder dan catering, bezorgen of afhalen. Het is een complete restaurant beleving in uw eigen woonkamer.
U kunt bestellen vanaf 2 personen. Het diner wordt bij u thuis gebracht. Om te beginnen hebben wij voor u een heerlijke amuse. Het voor- en nagerecht is direct gereed om te serveren, gepresenteerd op echt servies. Het hoofdgerecht is al warm, gepresenteerd in een handig rechaud. Ook hier borden en bestek inbegrepen. Terwijl u geniet van aperitief en voorgerecht, (incl. brood en zeezout boter) komt uw hoofdgerecht ‘low & slow’ op temperatuur. Desgewenst verzorgen wij voor u ook een wijn arrangement. En na afloop plaats u alle materialen in het bijgeleverde krat dat wij weer komen ophalen, wij doen de afwas voor u. U zet zelf een heerlijk kopje koffie, wij hebben voor u heerlijke gianduja chocolaatjes inbegrepen.
Hoe bestelt u? Mail of bel uw bestelling door naar info@delicio.nl of 0341-260800 In de directe omgeving zijn er geen bezorgkosten.
Voorgerechten. (geserveerd met vers gebakken brood en zeezoutboter)
Gerookte Schotse ‘long sliced’ zalm met kappertjes creme fraiche en grof gemalen zwarte peper.
Lousiana style garnalen cocktail in een salsa met tomaat, knoflook, gember en rode peper.
Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze. Met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, ei en romige dressing.
Dun gesneden Serranoham met meloen en siroop van zoete sherry.
Ganzenlever met sinaasappel marmelade en brioche brood. (toeslag 25,–)
Carpaccio van oesterzwam met geschaafdde Parmezaanse kaas en balsamico siroop.
Tussengerechten of warme voorgerechten. *
Velouté van bospaddenstoelen met truffel essence.
Japanse bouillon met gedroogde shiitake en nori.
Gepelde black tiger garnalen in olijfolie, geïnfuseerd met citroen, knoflook en rode peper.
St. Jacobsschelpen in zeezout boter met Spaanse saffraan.
Kreeftenvlees in citroen-zeezout boter. (toeslag 35,-)
Hoofdgerechten. (geserveerd met passend garnituur)
Gestoomde kabeljauw filet met grove mosterdsaus en spaghetti van prei.
Buideltje van wilde zalm met citroen, dille, wilde peterselie en Sauvignon blanc.
Veluwse scharrelhoenfilet omwikkeld met rauwe ham, geserveerd met paddenstoelensaus.
Gegrilde runderfilet medium-well met rozemarijn, knoflook en groene peperjus.
Surf & Turf: gegrilde runderfilet met kreeft en Parijse boter. Alleen voor 2 personen, toeslag € 55,-
Curry van aardappel, aubergine en spinazie met gebakken amandelen.
Desserts.
Key lime pie, heerlijk fris zure citroen taart met krokant bodem en meringue.
Cappuccino bavarois met speculaas slagroom.
Cheesecake met een coulis van rood fruit.
Pecan noten taart met caramelsaus en whisky slagroom.
Vegan carré met chocolade, karamel en notenstroop.
* De tussengerechten maakt u zelf op eenvoudige wijze thuis warm.
Prijsopgave: (incl. transport directe omgeving, servies, bestek, amuse, brood, boter, chocolaatjes)
U betaalt per reservering een basistarief voor de tijd van organisatie, communicatie, inkoop, bereiding, transport, HACCP en administratie. Omdat traiteur diners echt maatwerk zijn, is het een ambachtelijke en arbeidsintensieve service. Die we met veel plezier verzorgen. Het basistarief bestaat uit 3 uur tegen een uurtarief van 55,–, afgerond € 160,–
Vervolgens geldt per menu een prijs per persoon, gebaseerd op inkoop- en bereidingskosten: (bij minimaal 2 personen)
3-gangen: (voor-hoofd-nagerecht)
€ 59,50 p.p.
4-gangen: (voor-tussen-hoofd-nagerecht)
€ 72,50 p.p.
Tarief geldt voor maandag t/m zaterdag. Op zondag geldt een toeslag van 20%
Huiswijnen wit/rood, per fles: € 16,50
Wijn arrangement afgestemd op het menu, per fles: € 29,50
Champagne piccolo/half/heel: op aanvraag
Extra feestelijk gedekte tafel? Delicio maakt je restaurant-aan-je-eigen-eettafel gevoel compleet. Wij dekken namelijk de tafel voor je. Met een mooi non-woven tafelkleed, luxe servetten, een onderbord, een kandelaar met kaarsen, peper en zout molen en een mooie bloemdecoratie. I.v.m. de RIVM richtlijnen wordt dit arrangement zo aangeleverd dat je zelf in een handomdraai een luxe tafel hebt gedekt. Je hebt de keuze uit een chique zwart/wit thema, een klassiek wit/wit thema of een trendy creme/creme thema. Dit overleggen we vooraf telefonisch. De prijs voor 2 personen is € 25,– Per persoon extra (tot max. 6 personen) komt er nog € 2,50 bij.
Bent u meer op zoek naar een ‘dagelijkse’ maaltijd. Kijk dan eens op www.michielsmaaltijdvandeweek.nl voor onze koelverse maaltijd bij een supermarkt in uw omgeving.
Wilt u nog bestellen drie dagen van te voren of zelfs op de dag zelf? Of gewoon net wat voordeliger genieten? Dan bieden wij u ons 3-gangen verrassingsmenu. Bestaande uit een amuse, koud voorgerecht incl. brood en zeezoutboter, een heerlijk hoofdgerecht met diverse bijgerechten, een verleidelijk dessert en chocolaatjes. Wat u krijgt is een leuke verrassing. Maar uiteraard houden we wel rekening met uw eet- en dieetwensen. Ook servies, bestek en de afwas is geregeld. Een kleine kanttekening: bestellen op de dag zelf is onder voorbehoud van beschikbaarheid. De prijs voor het verrassingsmenu: € 55,– p.p. (excl. basistarief, zie boven)
Tarief geldt voor maandag t/m zaterdag. Op zondag geldt een toeslag van 50%
Chefkok @home
Wil je helemaal in de watten worden gelegd, kies dan voor onze Chefkok @home service. Dit is service, maatwerk en genieten in optima forma. Werkelijk alles is helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Hoe werkt het?
– Neem contact op met Delicio via 0341-260800 We nemen telefonisch je wensen door.
– Je krijgt van ons een duidelijke offerte. Chefkok @home is mogelijk vanaf 1 persoon.
– Na akkoord plannen we de datum in. Tip: reserveer tijdig (bijv. twee weken vooraf) een datum.
– Op de dag/avond zelf komt onze chefkok naar je toe. Terwijl hij/zij de de tafel voor je dekt geniet je alvast van een glas prosecco en amuses.
– Aansluitend word je uitgenodigd om aan tafel te gaan voor het menu van je keuze. Minimaal 3-gangen en maximaal….? Ook een sharing dinner is mogelijk.
– Bij het diner verzorgen we een wijn- en water arrangement.
– Na afloop geniet je nog na van een kopje koffie met bonbons, terwijl onze collega de keuken en eettafel weer spic en span achterlaat.
– Bij vertrek krijg je nog een leuke verrassing voor de volgende ochtend….
Prijsopgave incl. btw.
Chefkok @home is maatwerk. Dus jouw wensen bepalen de prijs. En die wensen kunnen variëren van een biefstuk tot kaviaar. En de prijs is dan ook zeer variabel. Een paar dingen kunnen we wel zeggen:
> Een chefkok kost € 55,- per uur en is bijvoorbeeld met een 5-gangen diner ca. 6 uur bezig. (excl. reiskosten/reistijd)
> Voor het dekken van de tafel (tafelkleed, servetten, glaswerk, borden, bestek, decoratie) rekenen we bij 2 personen € 25,–
> Een wijn- en water arrangement begint v.a. € 17,50 p.p.
> Een 3-gangen menu incl. amuses, brood, boter en bonbons is mogelijk v.a. € 55,- per persoon.
Snelle rekensom: voor 4 personen is het starttarief ca. € 150,- per persoon. Je krijgt dan uiteraard culinaire haute couture, geen confectie. Meer weten? We horen graag van je.