Wild van de Veluwe, hét scharrelvlees uit onze eigen ‘achtertuin’. Ons keukenteam is er gek op. Met klassiekers als Veluwse wildstoof of gebakken hazenrug. Of met moderne smaakmakers als carpaccio van ree en slow cooked sukade van hert. We laten je graag genieten van onze wilde gerechten. Met een heerlijk diner of buffet. En delen ook graag onze kennis en inspiratie met je. In een inspirerende en lekkere wild kookworkshop.
Veluws buffet 2018-2019.
Te bestellen v.a. 20 personen á € 34,50 p.p.
(v.a. 40 personen à € 29,50 p.p.)
Klassieke Veluwse wildstoof van hert en wild zwijn, met paddenstoelen en Veluws bier.
Ree peper: langzaam gestoofd met een scheutje cognac, gekneusde peperkorrels en oud Hollandse kruiden.
Hazenbout: op het bot gebraden, geserveerd met een wildjus.
Gestoofde Gieser Wildeman peertjes.
Hollandse wintergroenten schotel met zoute boter.
Rode kool met appel.
Puree van aardappel, knolselderij en zoete aardappel.
Witlof salade met walnoten, rozijnen en roquefort dressing.
Wildschotel 2018-2019.
Te bestellen v.a. 12 personen á € 19,50 p.p.
(v.a. 24 personen à € 16,50 p.p.)
Stoofschotel van hert met wintergroenten, groene peperkorrels en wildjus.
Boerenkool.
Appel compote met steranijs.
Zilveruitjes.
Private dining wild diner 2018-2019.
Te bestellen v.a. 2 personen. Prijs op aanvraag.
Carpaccio van hert met zoete balsamico dressing, overjarige boerenkaas reepjes en geroosterde noten.
***
Kopje paddenstoelen bouillon met truffelroom.
***
Sukade van hert, langzaam gegaard met rode wijn, kruiden en specerijen>
Geserveerd met aardappel gratin, geroosterde wintergroenten, stoofpeer en wintersalade.
***
Parfait van speculaas met gecarameliseerde kastanjes.
Kookworkshop Veluws Wild 2018-2019.
Groepstarief t/m 11 personen totaal € 725,- excl. consumpties.
Tarief v.a. 12 personen à € 62,50 excl. consumpties.
Tarief v.a. 24 personen à € 59,50 excl. consumpties.
De Kookworkshop Veluws Wild neemt je mee op een rondje over de Veluwe. Uiteraard, Veluws Wild staat centraal. Wild zwijn, hert en ree zijn ‘the big three’. We geven je inkoop- en bewaartips. Vertellen je over marineren en diverse bereidingswijzen. Maar we nemen je ook mee in onze passie voor paddenstoelen. En je krijgt inspiratie als het gaat om smaak combinaties en food styling. Met alles wat je deze avond leert kun je met vertrouwen thuis een geweldig wild diner maken. Uiteraard geniet je deze zelf ook al van diverse heerlijke gerechten.
Voor meer info, klik hier.